Panorama møder på toppen af Aalborg

På Comwell Hvide Hus Aalborg har I mulighed for at holde møder i eksklusive og imponerende omgivelser på vores Panorama Floor på 15. etage.

Hent pdf brochure her

Udsigt der inspirerer
Et møde på Panorama Floor byder på en udsigt og en oplevelse, der huskes. Fordelen ved at mødes i anderledes rammer med masser af wow-faktor er, at deltagerne fra første øjeblik er mere ”på” og opmærksomme end ellers. Det, synes vi, giver et ret godt udgangspunkt for et vellykket møde, kundearrangement eller kick off. 


Forplejning i særklasse
På Panorama Floor er alt, hvad I behøver, inden for rækkevidde. Dagen igennem bringer vi alt det bedste, huset har at byde på, op til jer på 15. etage – lige fra friskbagt morgenbrød til snacks, juicer og søde fristelser sidst på dagen. Frokosten er et kapitel for sig, hvor I kan se frem til et væld af små delikate anretninger i det åbne køkken.  


Fine Dining
Om aftenen er det muligt at afslutte dagens møde med stil og sætte jer til bords i mere private omgivelser. En middag på Panorama Floor er en uovertruffen madoplevelse med den nok smukkeste kulisse på toppen af Aalborg. Hør mere om jeres muligheder ved booking.

 

Priser
Dagsmøde kl. 08.00 - 16.00 pr. pers. kr. 730,-
Heldagsmøde kl. 08.00 - 21.00 pr. pers. kr. 1.105,-

Vin og øl er ikke inkluderet i priserne