hotel i Aalborg, åbningstider, tjek ind og kontaktinfo

Om Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg

Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg ligger smukt placeret ved Kildeparken - tæt på Aalborg centrum. Stemningen på hotellet er cool klassisk - vi lægger vægt på de gamle dyder tilsat et moderne twist i en afslappet atmosfære. Medarbejderne tilbyder et personligt og professionelt værtsskab, så vores gæster altid føler sig velkomne og set.
 

Velkommen til Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg!

 

Historien om hotellet

Hotel Hvide Hus har siden 1969 været et velkendt vartegn for Aalborg både arkitektonisk og som ét af provinsens fremmeste hoteller. Hotellet er nabo til Aalborg Kongres og Kultur Center og tilbyder desuden egne 5-stjernede møde- og konferencefaciliteter for op til 500 deltagere.
 
Ovenpå en gennemgribende renovering af alle hotellets 16 etager i 2014, fremstår det nye Comwell Hvide Hus Aalborg i dag flottere og mere indbydende end nogensinde. 
 
De stolte nordjyske hoteldyder har til gengæld ikke ændret sig siden åbningen for snart 50 år siden. Vores dygtige medarbejdere står som altid klar til at give gæsterne et professionelt og behageligt besøg i flotte og hjemlige omgivelser.